Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu večer se jeden americký sen stal skutečností. Třiadvacetiletá účastnice soutěže krásy Miss Iowa Nicole Kelly, která zpočátku kvůli svému vrozenému hendikepu nevěřila, že by se vůbec mohla dostat do užšího výběru, nakonec skončila s vytouženou korunkou na hlavě. V září se tak utká s dalšími vítězkami v celonárodním klání Miss Amerika.

Mimořádně pozitivně smýšlející dívka učarovala porotě svým nadšením ze života a energií, která z ní vyzařovala po celé tři dny, co soutěž plná různých disciplín trvala. Podařilo se jí to navzdory skutečnosti, že se narodila bez levého předloktí a od dětství se tak musela potýkat minimálně se zkoumavými pohledy okolí.

Blond kráska soutěžila za svůj rodný stát Iowa, ale momentálně žije v New Yorku, kde se věnuje divadlu. V minulosti už si zahrála v několika hrách, a dokonce studovala divadelní školu. Její ambicí je stát se manažerkou na Broadwayi. Titul Miss Iowa jí rozhodně pomohl ke zviditelnění, a pokud uspěje i v celostátní soutěži, o úspěšnou budoucnost má postaráno.

Reklama

Další články

Načítám