Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) byla jednou z hvězd Draculy, zpívala a hrála roli Adriany, a je také další jeho tváří, která už nežije. Život Bartošové vyhasl na železniční trati, skočila pod vlak. Zpěvačka je druhou hvězdou, spojenou s Draculou, která spáchala sebevraždu.

Tou první byl hudební skladatel a otec Draculy Karel Svoboda (†68). Prostřelil si hlavu doma v Jevanech. Za vše mohly neustálé deprese. Nežije už ani režisér muzikálu Josef Bednárik, pomocný režisér Lubomír Fritz, textař Zdeněk Borovec a také choreograf Richard Hes. Že by prokletí? V legendárním muzikálu z úst kněze zazní věta, ze které dnes mrazí: "Buď navždy proklet, Draculo..."

Rakovina a sebevraždy. Na to zemřely hvězdy veleúspěšného muzikálu. Karel Svoboda (†68) s Ivetou Bartošovou (†48) spáchali sebevraždu, Richardu Hesovi vzala život rakovina slinivky, Lubomír Fritz podlehl zhoubnému nádoru na mozku a Zdeňku Borovcovi vzala život také rakovina. Jozef Bednárik zemřel náhle poté, co mu praskl žaludeční vřed.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám