Hlavní obsah
Článek

S velkou pompou na newyorském Times Square Mariah Carey (54) ve čtvrtek představila své již čtrnácté studiové album nesoucí název Me. I Am Mariah…The Elusive Chanteuse. Sebevědomím hýřící popová legenda, jež údajně oplývá největším hlasovým rozpětím, se dostavila v obepínajících černých šatech, které svým střihem a stahujícím efektem jistě nějaké to kilo dokázaly maskovat, ale i tak se realita s přeretušovaným obalem alba v háčkovaných plavkách nedala srovnávat.

Mariah se nejspíš vnímá štíhlejší, než ve skutečnosti je, a tak jí nepřijde podobné počítačové zeštíhlení nijak nápadné. I kdyby však její róba byla sebekouzelnější, naducané tváře prozradí, že se Carey znovu trochu zakulatila. Formu, kterou předváděla loni jako porotkyně soutěže American Idol, odvál čas.

Carey se dle názvu označila za ‚nepolapitelnou zpěvačku‘, ale těžko říct, co tím myslela. Mariah patří mezi nejaktivnější celebrity, co se posílání rodinných fotografií a nejrůznějších statusů na sociální sítě týče, a tak jako tajemná nepolapitelná bytost moc nepůsobí. Očividně si také ve čtvrtek užívala zájmu fanoušků a na Instagram poslala několik videí s transparenty a nápisy ‚Jsi tak žhavá, Mimi‘, či ‚Závislost na Mariah‘…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám