Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávné šokující přiznání Josefa Rychtáře (65) o tom, že na dopis Ivety Bartošové (†48) na rozloučenou pro syna Artura napsal datum 25. dubna 2014 on, v den, kdy ho našel, může říčanskému podnikateli pořádně zavařit. Podle právníků mu opravdu nyní hrozí trestní stíhání!

„Znamenalo by to, že manžel paní Bartošové o její snaze spáchat sebevraždu věděl čtyři dny před jejím opravdovým uskutečněním. A tam by pak už záleželo na vyšetřovatelích, státním zástupci a také soudcích, zda by nemohl být trestně stíhán a případně odsouzen za to, že jí v činu nijak nezbránil,“ sdělil Super.cz známý pražský právník.

Dopis na rozloučenou se podle něj bere jako vážná věc a skutečný signál toho, že člověk se chystá opustit tento svět. Pokud Rychtář nevysvětlí, co čtyři dny, které zbývaly do smrti zpěvačky, dělal pro to, aby svůj čin nespáchala, může se připravit na vážné policejní oplétačky.

A ze zdrojů blízkých vyšetřování jsme se dozvěděli, že i v tomto směru se upírá pátrání. Kromě toho na případ dohlížejí odborníci na domácí násilí. Možnost, zda nebyla Iveta Bartošová pod nějakým nátlakem, ještě stále nebyla stoprocentně vyloučena.

Reklama

Další články

Načítám