Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vojnar se rozhodl poškádlit smysly svých obdivovatelů a svléknout se před fotoaparátem. Překvapil ovšem prohlášením, že mu nevadí ódy na jeho dokonalou postavu jak od žen, tak i od mužů orientovaných na stejné pohlaví. Co vše musel podstoupit, aby se mohl do tak náročného focení pustit?

„Dřel jsem v posilovně jako kůň téměř každý den, a to třeba i pod přísným dozorem Hanky Kynychové (56). Také jsem se snažil jíst zdravě a vyhýbat se alkoholu.“ dodal Vojnar. A samozřejmě nezapomněl ani na to, že loni podstoupil liposukci břicha, aby se ještě více vyrýsoval.

Proč tohle všechno podstoupil? „Jsem připraven točit i lechtivé scény do filmů či seriálů. Rád bych se zase více vrátil i k hraní a tohle k tomu prostě patří,“ zavtipkoval, že se chce vetřít do přízně režisérů. Také prozradil, že do většího odhalování by nikdy nešel a nabídku něčeho ostřejšího by rozhodně odmítnul.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám