Hlavní obsah
Článek

Půvabná zpěvačka Tereza Mátlová (48) přišla původně na konkurzy na muzikál Fantom opery s tím, že by chtěla získat hlavní ženskou roli Christine. Dopadlo to ale tak, že dostala roli jinou, menší, ale o nic méně výraznou. Bude operní divou Carlottou.

"Je pravda, že na Christine bych asi musela vypadat jinak, i když na konkurzu jsem měla pocit, že vypadám báječně. Ale postavu baletky nemám, naopak by mi cvičení u baletní tyče, které musejí podstupovat mé kolegyně, rozhodně prospělo ke zpevnění postavy. Ale zase mám jiné klady, které se hodí k mé roli," naznačila Tereza, že se rozhodně nemusí stydět za své vnady.

"S rolí jsem spokojená, bude pro mne herecky jednodušší, protože vlastně hraji samu sebe. Na druhou stranu je zase náročná pěvecky. Je tam sopránový koloraturní zpěv, na který musíte být v té nejlepší fyzické kondici. Každé sebemenší nastydnutí by tam bylo znát," míní.

Něco na sobě ovšem do premiéry, která proběhne 13. září v GoJa Music Hall, změnit hodlá. Už dlouho plánuje, že si nechá plastickými chirurgy opravit nos, který jí nechtěně zlomila její malá dcerka Emily. "Můžu říct, že v září už budu možná vypadat jinak," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám