Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S mladou zpěvačkou Michaelou Gemrotovou (38) jsme se od doby, kdy získala hlavní ženskou roli v muzikálu Fantom opery, už viděli několikrát. Tentokrát jí to ovšem neskutečně slušelo. Už na sobě měla kostým půvabné Christine a výtvarník Roman Šolc vybral barvu róby, která jí ideálně sluší.

Má totiž barvu letního nebe stejně jako zpěvaččiny oči. "Nikdy jsem si nemyslela, že by mi zrovna tahle barva mohla slušet, koukala jsem na šaty celkem nedůvěřivě, ale zamilovala jsem si je. Budu je mít na pódiu vlastně nejdéle, jsou takovým Christininým civilem a už se těším, až se v nich 13. září ukážu před publikem," rozplývala se Míša, která vystřídá celkem šest až sedm modelů. "Převlékání bude fofr," smála se.

Zatímco v divadle je zvyklá na velké róby, a to nejen z Fantoma, z opery, kde pravidelně účinkuje, jsou její běžné outfity hodně ležérní. "Mám ráda široké džíny, volná trička, tenisky. Princeznovských modelů si opravdu na jevišti užiju až až," vysvětlila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám