Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena miluje sexy prádlo a každá žena se chce cítit sebejistě za všech okolností. Ale ne každá žena si troufne kupovat zajíce v pytli. Při nákupu spodního prádla už nemusíte riskovat. Vsaďte na sexy kousky, které si zamilovaly ženy před vámi!

Sexy novinky do vašeho prádelníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz se objevily nové kolekce spodního prádla. A mezi těmito novinkami si okamžitě získalo oblibu hned několik sexy kousků. Podívejte se na prověřené novinky a udělejte si radost. Vybrali jsme pro vás hned čtyři bestsellery – co jim říkáte?

Pro zastánkyně něžných linií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dlouhodobě oblíbenou push-upku nově pořídíte také v praktické bílé barvě! Podprsenku Selma si zamilovaly ženy, které nedají dopustit na krajku a pohodlí. Uchvátí vás nejen podkládanou krajkou, ale také nápaditými detaily. Díky tvarované výztuži navíc zvětší a pozvedne vaše poprsí. Odoláte?

Saténový župánek pro milovnice luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během několika dní se saténový župan Panama stal absolutním bestsellerem. A udělal radost nejen ženám, které ho oblékají, ale také jejich partnerům. Vy si také můžete po teplé koupeli užít pocit luxusu, a jakmile se v župánku objevíte v ložnici, rozhodně nenecháte svého muže chladným. Buďte neodolatelná!

Novinka na přání: Praktická a okouzlující

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato elegantní kráska si získala čestné místo v mnoha prádelnících a na přání českých žen je opět k dostání. I vás si získá svým přepychovým vzhledem a praktičností. Díky tělové barvě ji můžete obléknout pod jakékoliv oblečení a užít si nepřekonatelné pohodlí. Bezvadně padne větším ňadrům a dá jim ten správný tvar. Dopřejte si vše, co si zasloužíte!

Košilka, kterou už nebudete chtít sundat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nové luxusní kolekci saténových kousků se objevila svůdná košilka Valencia. Příjemný materiál pohladí vaši pokožku a padnoucí střih zdůrazní ženské křivky. Vášnivá barva a dráždivá mašle mezi ňadry rozhodně nenechá žádného muže chladným. Zdůrazněte svoji ženskost!

Další články

Načítám