Hlavní obsah
Článek

Manžel tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) opět zaútočil na Zdeňka Macuru (49), který se den po smrti zpěvačky už podruhé zjevil před jejím domem v Uhříněvsi. Na exkluzivní záběry nejnovější bitky obou soků z dnešních VIP zpráv, které uvidíte na televizi Prima, se můžete podívat ve videu.

Macura přišel před dům Bartošové a vyvěsil na vrata plakát s nápisem: Rychtář je vrah, vypadni odsud, ty lstivý vrahu!.

Jakmile to Rychtář zjistil, plakát strhnul a okamžitě se na Macuru vrhnul a vrazil mu facku.

"Koho jsem zabil, ty svině, řekni mi, koho jsem zabil, ty dobytku," řval na Macuru nepříčetný Rychtář, který se dnes agresivně vrhal i na jednoho z přítomných reportérů.

"Co na mě šaháš, ty vrahu jeden! Táhni, ty špíno, já vím, co mi říkala ona osobně, že neví, jak se tě má zbavit,“ ječel na agresivního vdovce Macura.

Samozvaný ochránce zesnulé zpěvačky a bojovník za práva týraných žen Macura už včera krátce poté, co se dozvěděl o sebevraždě Ivety Bartošové, vzlykal redaktorovi Super.cz do telefonu, že Ivetu ve skutečnosti zabil Rychtář. Toho drsně obvinil z vraždy i na své sociální síti.

„Jak může někdo věřit tomu, že je to sebevražda. Ivetu dobře znám, té naopak záleželo na tom si život zachovat a bojovat o něj. To je jasná vražda, narafičená na sebevraždu. Slyšel jsem různé příběhy, kdy agresor nutí oběť dělat věci, aby pak následná vražda vypadala na sebevraždu. Někdy vraždu udělají, někdy nakonec ne. Je jasné, že Rychtář je vrah,“ má jasno Macura, který se zřejmě před domem Rychtáře neobjevil naposledy.

Reklama

Další články

Načítám