Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alena Vránová (81), která se do srdcí televizních diváků nezapomenutelně vryla coby princezna Krasomila z legendární pohádky Pyšná princezna, se poprvé od smrti své dcery Markéty objevila na veřejnosti.

Jediná dcera Aleny Vránové se potýkala se závislostí na alkoholu, kterou odmítala léčit, což ji nakonec stálo život.

Vránová si nenechala ujít premiéru divadelního představení Kvartet, které uvedlo Divadlo Bez zábradlí. Představení, kde hraje Jana Švandová či Veronika Freimanová, si viditelně užila a rozdávala úsměvy na všechny strany. Spokojenost ostatně neskrýval ani principál divadla Karel Heřmánek.

„Skvělé představení, výborná parta herců, prostě paráda. Lehké to ale nebylo. Nevěděli jsme, zda nebudeme muset kvůli financím naši scénu zavřít. Nakonec všechno dobře dopadlo, ovšem jak to bude dál, je stále ve hvězdách. Je to pro někoho možná nepochopitelné, že když míváme převážně vyprodaná představení, financí se nedostává. Bohužel, je to tak,“ nechal se slyšet Heřmánek, který si ale nechtěl pokazit radost z vydařené premiéry.

V divadle celý zářil po boku své krásné manželky Hany, jež se i po padesátce může pochlubit mírami modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám