Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (57) má za sebou poměrně náročné období. Její maminka se vrací zpět do života po mozkové příhodě, zpěvačka je pod palbou útoků vyšinutého stalkera a nedávno se dočkala obvinění, že již v době chození se současným partnerem Petrem Makovičkou prožila intimní poměr s jistým kulturistou Michalem Křivánkem.

Možná taky proto, aby dala Zlatá slavice najevo, že je doma všechno v pořádku a partner za ní stojí, tak Bílá i Makovička vyrazili na slavnostní otevření muzea voskových figurín Grévin. Stejně jako Karel Gott (†80), Aňa Geislerová (47), Dagmar Havlová (71) nebo Spejbl a Hurvínek má i nejúspěšnější česká zpěvačka v muzeu vlastní sochu.

Bílá dbala na to, aby byl výsledek perfektní. Třikrát proto navštívila centrálu muzea v Paříži, kde podstoupila několik zkoušek. Aby socha odpovídala co nejvíc realitě, věnovala jí vlastní příčes, řasy, šperky, a dokonce šaty z dílny návrhářky Liběny Rochové. „Přemýšlela jsem nad tím, jakou podobu by chtěli lidi vidět. Já mám několik kabátů, které ráda střídám, ale tahle divoká podoba se mi líbí. Nějak se mi líbí, že je nepřehlédnutelná a patří sem," nechala se slyšet Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám