Hlavní obsah
Článek

Žádná stomatologická operace, ale závislost na lécích údajně může za to, že Iveta Bartošová (†48) poslední čtyři měsíce svého života prakticky nefungovala. Tvrdí to její přítel a zpovědník Jiří Jirsa, bubeník kapely, s kterou vystupovala. To on se ji snažil snad jako poslední přesvědčit, aby se léčila, než bude pozdě, on také Super.cz prozradil, že se krátce před smrtí chtěla rozvést a manžela vyhodila z domu.

„Na podzim s Ivetou byla perfektní spolupráce, od ledna však přestala fungovat, byla permanentně pod prášky. Její největší problém byl, že jak měla sebemenší stres, nacpala se léky. Zhubla deset kilo a my ji varovali, že vypadá jak pára nad hrncem. Pila jen kafe, nic nejedla,“ uvedl pro náš server bubeník.

„Dřív na zkoušky chodila včas, ale pak už toho nebyla schopná, věčně byla sjetá. Říkali jsme jí, ať to nebere, Iveta to ale popřela, i když jsme to na ní samozřejmě poznali. Vrcholem bylo, když přijela na zkoušku v úplně nemožném stavu autem. Vůz zaparkovala úplně nesmyslným způsobem. I v těch stavech řídila! Rozhodl jsem se ji raději odvézt, aby se jí nic nestalo. Byla silně rozrušená,“ dodal Jirsa s tím, že na alkoholu v poslední době ale závislá nebyla, a že naopak brala léky na utlumení chutí na něj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám