Hlavní obsah
Článek

Že roční tygr není žádné koťátko k pomazlení, jsme se přesvědčili, když jsme točili reportáž z focení Simony Krainové (51) pro firmu s klenoty. Fotografovi Matúšovi Tóthovi se nepodařilo dát modelku s tygrem dohromady na jeden záběr a tygr Bobo byl opravdu dost nezvladatelný. Přesto je evidentně stále v kurzu.

Stejná šelma se po měsíci objevila na křtu nového klipu dívčí kapely 5Angels. Jen ještě o pár kilo těžší. "On ještě pořád roste, teď má sto třicet kilo," prozradili jeho chovatelé, kteří tygra přivlekli do klubu, kde se křest konal. Návštěvníci se museli seskupit po stranách, aby tygra nedráždili, stejně to ale bylo dost nebezpečné.

"My jsme přišli právě na tygra, kluci jsou nadšení, že mohli být tak blízko," řekla Super.cz modelka Lucie Králová (42), která dorazila se syny Robertem a Richardem a partnerem Jiřím Šlégrem (52) a jeho dcerou Jessikou. "Ta je fanynkou kapely," dodala.

5Angels se líbí i holčičkám Kateřiny Kristelové (44) a Kateřiny Ujfaluši, které se shodly nejen v hudebním vkusu, ale i ve výběru oblečení. Obě si oblékly baletní sukýnky. "Ve školce se teď nenosí nic jiného, takže Claudie musí být samozřejmě in," smála se Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám