Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Badinková (32) je jednou z mála žen z českého šoubyznysu, které si skutečně po narození dítěte naordinovaly mateřskou dovolenou. "Evelýnce bude rok a teprve po prázdninách se vracím k práci. Musím ale ještě shodit nějaká kila. Hraji totiž v představení, ve kterém se budu muset objevit v plavkách," vysvětlila Super.cz Míša, která dcerku stále ještě kojí.

"Evelýna bude mít za týden rok a vlastně jsem svoji postavu nechala být. Nějaká kila šla dolů, jiná zůstala. Já jsem to doposud neřešila. Řada mých kamarádek zhubla to, co já za rok, za tři měsíce," přiznala. "Neměla jsem žádnou vůli. Měla jsem hodně chuť na sladké. Hodně jsem hřešila a také jsem se nechtěla omezovat kvůli mlíčku," vysvětlila.

"V létě ale budu muset pořádně máknout. Není to jen o tom, že se vracím do seriálu Ulice, ale také do pár divadelních představení. Jako Sugar v Divadle Pod Palmovkou vystupuji na pláži v plavkách. Takže kvůli tomu určitě," upřesnila.

Mateřskou pauzu si Badinková vyloženě užívala. Odmítala veškerou práci. Naposledy si zahrála v sedmém měsíci v představení Anna Karenina v divadle ABC. To jen proto, že kolegyně Lenka Vlasáková, s níž se alternovaly, zrovna porodila čtvrté dítě.

"I návrat do Ulice bude velice mírný. Chci si zachovat čas pro dcerku. Budu hrát tak na čtvrtinový úvazek, abych úplně nevyšla ze cviku. Jsem nadšená. Dítě v mém životě přišlo ve správnou chvíli a nic lepšího neznám," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám