Hlavní obsah
Článek

Kuchař Zdeněk Pohlreich (66) ocenění pouze nerozděluje ve svém televizním pořadu, ale také je dostává. A to poslední stálo za pořádnou oslavu. Pohlreich dostal cenu BIB, která je jen stupínek pod michelinskou hvězdou, a uspořádal večírek pro kamarády i známé tváře z TV Prima.

Nechyběla samozřejmě ani jeho manželka Zdeňka, na níž je vidět, že si ji kuchař pořádně vykrmuje. Za pět let s ním nabrala dvanáct kilo a své opravdu bujné křivky skrývala na párty v obří haleně. "Mně se nezdá tlustá, je akorát," konstatoval ovšem Pohlreich, když jsme zmínili, že soužití s vynikajícím kuchařem dá tedy váze pořádně zabrat.

"Jsem tady poprvé a musím říct, že mi všechno neuvěřitelně chutná. Poprvé jsem ochutnala třeba houby, které jsem dřív odmítala jíst a ani jsem nepoznala, že je vlastně jím, jak to bylo dobré," řekla Super.cz moderátorka Monika Leová (32).

"Nejím maso, ale různé mořské plody ano a tady jsem prožila chuťový orgasmus z mušle svatého Jakuba," rozplývala se Iva Kubelková (46). Zanícená kuchařka Markéta Hrubešová (52) se rozhodla taje řemesla prozkoumat rovnou v kuchyni, kde se vyptávala po složení jídel, ostatní ovšem jen ochutnávali a ochutnávali, dokud se neodvalili domů s pořádně plnými bříšky.

Reklama

Další články

Načítám