Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý partner Ivety Bartošové (†48) Ladislav Štaidl se rozhodl rázně zakročit proti média zbožňujícímu vdovci Josefu Rychtářovi (65). A ještě v den, kdy téměř nezaschla krev zesnulé zpěvačky, mu řekl pěkně od plic, co si o jeho slavománii myslí!

„Hovořil jsem s Ladislavem Štaidlem. Myslím, že jako manžel mám právo rozhodnout o tom, jaký bude pohřeb. Iveta si zaslouží za to, jak třicet let rozdávala lidem radost, aby měla velký pohřeb, na který budou mít přístup i fanoušci a tím pádem i média. On si s ohledem na Artura Štaidla (27) myslí, že lepší by byl pohřeb soukromý. Mně o média nejde, ale o Ivetu,“ tvrdil večer Rychtář.

Absolutně se tak rozhodl ignorovat zájem Ivetina syna Artura, který situaci asi nese nejhůř, a na rozdíl od manžela Bartošové už nemá za sebou spoustu mediálních vystoupení. Skutečně totiž truchlí.

„Dokonce mi hrozil, že na mě pošle právníky,“ zafňukal Rychtář, který evidentně nechápe, oč tu kráčí.

A zdá se, že by otec Artura mohl mít šanci na úspěch. Ten je totiž stále ještě nezletilý a jeho zájem by soud při vydávání případného předběžného opatření jistě upřednostnil před zájmem manžela ukázat se v médiích coby dokonalá plačka na posledním rozloučení s manželkou.

Reklama

Další články

Načítám