Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) sexy jako nikdy předtím. Zpěvačka si na párty oblékla neuvěřitelně svůdné smetanové minišaty. Byly zcela průhledné a lehké jako vánek. Zpěvačka tak neukázala v mini jen své dokonalé štíhlé nožky, navíc velmi opálené po dovolené na Bali, ale také zbytek svého tělíčka.

A předvedla také své spodní prádlo. Pod šaty zářila černá podprsenka a kalhotky stejné barvy. Co kalhotky, Monika pod šatičkami měla doslova bombarďáky. "Já myslím, že sexy kalhotky či tanga by se opravdu nehodily. Tyhle kalhotky se zvýšeným pasem jsou vybrány speciálně pro tento model," řekla nám Monika, která se stala kmotrou nové restaurace Ginger&Fred.

Monika po celý večer zářila a vypadala fantasticky. Těžko věřit, že tahle kráska už je dlouho single. Od rozchodu s Benem Cristovaem (36) měla jednu krátkou známost, ale ta je také minulostí. Na ocet ale tahle kočička rozhodně nezůstane!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám