Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vdovec po tragicky zesnulé Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65), jemuž manželka svou sebevraždou v den jeho narozenin přichystala opravdu ten nejdrsnější dárek, je psychicky na absolutním dně. Od chvíle, kdy se o skonu své ženy dozvěděl, nemohou jeho blízcí utišit jeho pláč a chvílemi prý vyhrožuje vraždou, chvílemi pak sebevraždou!

„Mám pistoli, já vás zastřelím,“ brečel prý do telefonu některým novinářům krátce po činu své ženy, jako by to snad oni mohli mít byť minimální podíl na tom, že se Iveta neléčila a nejspíš psychické problémy ji dohnaly k tomu, aby si sáhla na život skokem pod projíždějící vlak.

Později odpoledne dostal takový záchvat, že do domu zesnulé zpěvačky byla přivolaná záchranka, která ho převezla do Bohnic. „Odtud ale utekl a spěchal na Vinohrady, kde se vehementně dožadoval toho, aby mu mrtvou manželku ukázali. Vzhledem ke stavu jejího těla to ale nemocniční personál stritkně odmítl,“ dozvěděli jsme se od zdroje.

Kromě toho ale vyhrožuje právě i sebevraždou. „Já se zabiju! Nebudu bez ní žít!“ plakal žalem, i když se ho snažil uklidnit syn Jan. Situace je pro něj o to tragičtější, že Bartošová svůj skutek spáchala v den Rychtářových narozenin.

Reklama

Další články

Načítám