Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mariana Prachařová sice před pár dny oslavila dvacáté narozeniny, ale vzhledem k tomu, že stále studuje, žije v domě své matky Dany Batulkové, která ji také stále finančně podporuje. Na perfektní rodičovský servis si mladá sympatická herečka nestěžuje.

„Ráda chodím s mámou nakupovat. Mám pak neomezenou kreditku. Když jdu sama, tak těch peněz není tolik," nechala se slyšet Mariana. Dana Batulková na stávající situaci nežehrá. „Já jsem zatím všeho sponzorem. Marianka ještě studuje, bydlíme spolu, takže já jsem generální sponzor," nechala se slyšet herečka, když vyrazila s dcerou na kosmetické ošetření.

Batulková většinu věcí své dceři kupuje a občas se dočká, že se jí věci oklikou vrací. „Máma po mně většinou kosmetiku dědí, když se mi něco nelíbí a koupím si něco nového, tak jí to předám," říká sestra Jakuba Prachaře (40) a její maminka jí přitakává: „My jsme obě tak stejně vybledlý, takže já ten její make-up můžu klidně používat."

"Když byla Marianka malá, tak občas chodila ke mně do šatníku, protože chtěla něco pro větší holky. Teď je to obráceně, Marianka má víc věcí než já, a když to vyřazuje a nenosí to, tak já si to vezmu a mám moderní věci a jsem in," směje se Batulková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám