Hlavní obsah
Článek

Stačila jedna sázka! Seriálový herec Jakub Štáfek (21) si oblékl zelené plavky v celku, které nosil legendární Borat. A skočil v nich do Vltavy. Osazenstvo sportovního utkání TV Nova bylo v šoku. "To, jaké plavky si na sebe vezmu, bylo v mé režii. Když už, tak už," konstatoval Štáfek. "Nechal jsem si je sehnat od produkce, ale pravda je, že mi byly trochu malé. Zařezávaly se," řekl Super.cz.

Štáfek nejprve absolvoval se svými kolegy ze seriálu Ulice zápas ve stolním fotbalu. Místo umělohmotných panáčků hráli živí hráči. "Nebylo to o moc jiné, než skutečný fotbal. Jen jsme byli připoutáni řemeny k trubkám," vysvětlil. A spoluhráči k němu byli obzvlášť opatrní.

"Všechny jsem upozornil, že mám zlomený palec ze skutečného fotbalu, tak mi ani nikdo nedupl na nohu. Možná i díky tomu tým, jehož jsem byl kapitánem, vyhrál," pochvaloval si. Na hru si dokonce sundal i obvaz, který mu palec držel. Nenandal ho do doby, než musel skočit do Vltavy. "Na plovárnu bych v tomhle modelu asi znovu nešel. Třeba si ho jednou obléknu na svatbu," smál se.

Seriálovým kolegům možná přišlo líto, že je na Štáfka upoutána největší pozornost médií. Řada z nich se alespoň svlékla do půl těla při plážovém volejbalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám