Hlavní obsah
Článek

Pro někoho možná nečekaná smrt Ivety Bartošové (†48), pro jiného situace, kterou předvídalo mnoho lidí už spoustu let, zasáhla snad celý národ. Super.cz se zpěvačkou komunikoval naposledy šest dnů před jejím skonem a našemu redaktorovi napsala zprávu, kterou jako by se loučila: „Přeju ti jen to dobré a ať jsi šťastný“. Přečtěte si, co jsme se zesnulou hvězdou rozebírali!

Iveta se nám ozvala, protože se jí nelíbilo, jak se o ní píše v souvislosti s videi ve VIP zprávách, v nichž vypadala strašně nezdravě. „Ale ta operace zubů a kostí byla nutná, a než se to spraví, pár měsíců to trvá. Byl to velký operační zásah. Každý má nějaké nemoci. A nejsem robot,“ vysvětlovala, proč vypadala tak utlumeně (bohužel zprávy ze stomatologické kliniky hovořily jasně: po operaci byla Iveta již dávno v pořádku a na zuby se patrně jen vymlouvala).

Náš redaktor jí jemně naznačoval, že názor, že vypadá bohužel špatně, není vůbec ojedinělý.

„Nepíšu to zle, ale ze strachu. Protože je mi Tě líto,“ odepsal jí s tím, že by byl moc rád, kdyby mu dala důvod uveřejňovat o ní samé články ve stylu, že je zase zpátky na výsluní.

„Cítím se výborně,“ namítala, jenže jak se dnes bohužel ukazuje, sama sobě si asi jen něco nalhávala.

„Je mi to moc líto, ale nevypadáš vůbec dobře a hlavně po psychické stránce. A strach z novinářů je podle mě jen výmluva. Máš bolavou duši, ale asi z něčeho jiného, to poznám,“ přidal pak novinář. Ve finále si pak oba popřáli jen to hezké a slušně se rozloučili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám