Hlavní obsah
Článek

Když Iveta Bartošová loni v září podruhé oblékla svatební šaty, zdálo se, že našla partnera, který jí bude oporou. Po sedmi měsících ovšem přišel zdrcující závěr.

Po boku Josefa Rychtáře strávila Iveta Bartošová svá poslední léta, během nichž toho prožila opravdu hodně. Nikdy se však nedozvíme, zda byla opravdu šťastná, či žila pod dohledem diktátora, jak tvrdil její obdivovatel Zdeněk Macura.

Po boku svého druhého manžela Iveta prožila několik podezřelých hospitalizací i údajný únos do Itálie, který skončil společným objetím. Zpěvačka však vždy tvrdila, že Josefa Rychtáře miluje, a aby vyvrátila všechny spekulace, loni v září se stala jeho manželkou.

Svatba měla být odrazem k lepším zítřkům, ale nadšení z nového svazku nevydrželo příliš dlouho. Po náznacích comebacku bylo vše ve starých kolejích. Nastala další éra odložených koncertů a zdravotních komplikací, které Ivetě náladu příliš nezvedly, přestože se snažila tvrdit opak.

Druhé manželství skončilo po sedmi měsících sebevraždou, která je tečkou za celým jejím příběhem prodchnutým tragédiemi. Josef Rychtář tak byl manželem Ivety Bartošové podstatně kratší dobu než Jiří Pomeje, s nímž se Bartošová rozvedla po dvou letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám