Hlavní obsah
Článek

Romantický film Hříšný tanec patří stále k tomu nejlepšímu svého žánru, přestože od jeho premiéry uběhlo už 27 let. Představitelka nesmělé dívky, která na dovolené s rodiči prožívá první lásku, je s tímto snímkem stále spojována, přestože se její tvář výrazně proměnila.

Hříšný tanec je pro Jennifer Grey (54) naprosto zásadním titulem, který z ní udělal legendu, přestože ve své kariéře další příliš výrazné úspěchy nemá. Snímek, v němž zazářila po boku Patricka Swayzeho, však stačil k tomu, aby se stala jedním ze symbolů 80. let. Jennifer Grey to přitom v Hollywoodu neměla vůbec jednoduché, protože byla považována za protekčního potomka Joela Greye, držitele Oscara za Kabaret.

Když se Jennifer objevila na charitativní akci v Los Angeles, podobnost s její životní rolí nebyla až tak zřejmá. Herečka totiž v minulosti podstoupila plastickou operaci, která jí příliš neprospěla. Herečka dokonce prohlásila, že šlo o její největší životní chybu, protože už nevypadá jako Baby z Hříšného tance, ale jako někdo, kdo je jí jen podobný.

Zatímco před dvěma lety Jennifer Grey s rovnými vlasy působila svěže, letos se vrátila k účesu, který ji v 80. letech proslavil. Vlnité mikádo jí ovšem po padesátce příliš nesvědčí a přidává jí roky navíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám