Hlavní obsah
Článek

Herečka a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Miluška Bittnerová se dala na boj proti poruše příjmu potravy - anorexii. Stala se šéfkou soutěže Miss Junior a rozhodla se proti této zákeřné nemoci bojovat.

"Holky s BMI pod 17,5 do naší soutěže nemůžou. Chci se na to víc zaměřit. Aby holky byly varované, aby věděly, jak se dá poznat, že mají problém. Chceme zdravé holky, nechceme z nich vychovávat modelky anorektičky. Pro většinu holek je to první setkání s takovou soutěží. Hledáme holky, které mají charizma a dokáží zapůsobit," upřesnila Miluška, která sama má postavu krev a mlíko.

Ambice být Miss a modelkou nikdy neměla. A ani problémy s tím, že by chtěla být přehnaně štíhlá. "Já rozhodně nemám podváhu, to je evidentní. Mám ráda jídlo a nerada zvracím," usmívá se Miluška a přiznává, že jednu soutěž krásy za sebou přeci jen má. "Na dětském táboře jsem vyhrála Miss, bylo mi asi 12 a doteď z toho žiju," směje se.

"Moje maminka mi od dětství říkala: Nikdy nebudeš hezká, ale budeš chytrá. Tak jsem se toho držela a do žádných soutěží se nehrnula," dodala Bittnerová, kterou nyní čeká turné po českých městech. "S Miss Junior od 4. května objíždíme deset velkých měst a čekají nás regionální kola. Snad najdeme další skvělou holku, která si nakonec titul Miss Junior odveze," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám