Hlavní obsah
Článek

Vypořádala se se závislostí na omamných látkách i na alkoholu, ze všech neřestí už jí zbyly jenom cigarety, přesto se ale herečka Šárka Ullrichová, kterou vídáme jako HIV pozitivní ženu v seriálu Ulice, neprochází jen po růžích a rozhodně na nich nemá ustláno.

Potkali jsme ji po delší době a hned z ní vypadl příběh, který by byl možná pěkným tématem pro Případy 1. oddělení nebo Kriminálku Anděl, i když mrtvoly v něm naštěstí chybí. Šárka si přes kamaráda z autobazaru dojednala pěkný obchod. Rozhodla se přes jeho známého prodat svůj vůz a nechat si přivézt nové auto z Německa, samozřejmě s regulérními papíry.

"Takže jsem mu dala auto, k tomu přidala osmdesát tisíc a už jen čekala, kdy mi ten ojetý vůz za čtvrt miliónu přiveze. A když se tři měsíce nic nedělo, začala jsem být víc než nervózní. A protože mi i ten kámoš řekl, že ho připravil o nějaké peníze, najala jsem si detektivní agenturu," vyprávěla Šárka.

"Přišli dva chlápci, jmenovali se stejně a váhala bych, zda vypadají víc jako kriminálníci, nebo kriminalisté. Nicméně se jim podařilo zjistit, že ten muž v určitém čase vrací dítě, které má se svojí expřítelkyní. A tam jsme ho nachytali. Jednomu z kluků sice ještě stihl přejet nohu, jak ujížděl, ale už byl na policejních kamerách, takže další den ho dostali," pokračovala s tím, že muž byl dokonce celostátně hledaný.

"Takže teď už je zavřený, což je pro mne samozřejmě jisté zadostiučinění, ale peníze mi těžko vrátí, protože nás bylo hodně a dostal něco kolem deseti let," uzavřela s tím, že si už nové, tedy ojeté auto koupila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám