Hlavní obsah
Článek

Sex, drogy a rock’n’roll jsou pro opravdové rockové hvězdy víc než zákon. Američtí bouřliváci Dog Eat Dog nejsou výjimkou a přesvědčit se o tom chystají i Česko. Před světoznámou kapelou, která není na hudební scéně žádným nováčkem, by se měly mít na pozoru zejména tuzemské fanynky. Povedená čtveřice se totiž netají svou slabostí pro české holky a pivo. To potvrzuje seznam požadavků, který zaslali pořadateli. Kromě standardních položek, jakými jsou občerstvení a ručníky, si vyžádali i pořádnou zásobu kondomů.

V ohrožení přitom nejsou jen pražské krásky. Legendární „psi“ totiž vystoupí v průběhu května hned v osmi českých městech.

Celosvětově proslulá kapela Dog Eat Dog míří do České republiky a jak sami slibují, je na co se těšit. Americká formace známá především z devadesátých let zde v rámci své koncertní šňůry zazpívá hned v osmi městech své největší hity a, jak je u ní zvykem, rozpoutá opravdové peklo.

Povedený čtyřlístek se netají tím, že se rád vrací do České republiky, protože si vždycky odveze spoustu neopakovatelných zážitků. „Asi nejvíce se nám líbí české holky a taky nám hodně chutná české pivo. Ale ať jsme kdekoli na světě, po koncertu ujíždíme na pizze,“ prozrazuje své neřesti frontman a zpěvák John Connor, který divoký životní styl kompenzuje posilováním a skákáním přes švihadlo.

Dog Eat Dog je jedna z prvních kapel, která spojila tvrdou rockovou muziku s rapem a saxofonem. Díky této fúzi se stala nejznámější crossoverovou skupinou 90. let, jež kombinuje prvky rocku, ska, punku nebo hip-hopu, a získala si tak řadu fanoušků po celém světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám