Hlavní obsah
Článek

Řadu let jsme Lindu Vojtovou (38) sledovali jen na titulních stránkách zahraničních módních časopisů. Podruhé za dva měsíce zde ale jedna z historicky nejúspěšnějších českých modelek točí už svou druhou reklamní kampaň na minerální vodu. Super.cz využilo příležitosti a jako jedeno z mála médií jsme topmodelku vyzpovídali.

„Vůbec jsem nepředpokládala, že budu za tak krátkou dobu točit druhou reklamu. Myslím, že ta nová bude ještě hezčí, než tak předchozí," svěřila se se svými dojmy z natáčení Linda.

Vojtová se už pěkných pár let pohybuje na špici světového modelingu a tak se nenašlo mnoho firem, které by ji „zaplatily“. „Čekala jsem dlouhou dobu na takovou nabídku, jaká přišla. Nebráním se ale jiným možnostem," říká Linda a vysvětluje situaci: „V Čechách to není o penězích, tento trh není tak velký. Nemůžu očekávat, že bych měla stejné honoráře jako ve světě, ale spíš je to o produktu," říká Vojtová, která by se k další práci v České republice nechala klidně přesvědčit, pokud by se s danou věcí ztotožnila.

Doma není nikdo prorokem a tak Vojtovou jako modelku skoro neznáme, kráska  jezdila do Čech za svou rodinou a dědečkem, hudebním skladatelem Vadimem Petrovem, poměrně často a v pravidelně. O jejích návštěvách se příliš nevědělo. Její příbuzní jsou rádi, že ji teď mohou vídat ještě častěji aspoň prostřednictvím reklamy: „Všichni jsou nadšení, že mám teď konečně něco v Čechách, že mě můžou vidět, protože světové kampaně neviděli."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám