Hlavní obsah
Článek

Už tisíce českých domácností využily jedinečnou příležitost naplnění bombičky CO2 do domácích výrobníků sody zdarma. Posledních tisíc voucherů na naplnění bombičky CO2 čeká právě na vás. Využijte slevu 98 % a stáhněte si voucher právě teď.

Perlivá voda zadarmo. Zbývá posledních 1.000 voucherů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začalo to v prosinci 2013. LIMO BAR, značka chytrých a úsporných výrobníků sody a dodavatel kvalitních sirupů s 33% podílem ovoce, zveřejnil stránku www.bombickaco2.cz a vypustil do oběhu 2000 voucherů (kupónů) na výměnu plynu bombičky CO2 zdarma. Rozdaly se během necelých tří týdnů. Akce pokračovala dalšími tisícovkami v lednu, únoru, březnu a dubnu. Do konce tohoto měsíce máte možnost získat výměnu plynu CO2 v síti Okay Elektrospotřebiče úplně zadarmo. Využijte ji.

Pár kliknutí a voucher je doma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vygenerovat voucher zvládne každý. Stačí navštívit stránku www.bombickaco2.cz, poslat registrační SMS za pouhé 3 Kč, vygenerovat a vytisknout voucher s jedinečným kódem a přinést společně s prázdnou bombičkou do kterékoliv prodejny OKAY Elektrospotřebiče. Výměnou za prázdnou bombičku a voucher vám obratem vydáme plnou bombičku LIMO BAR. Pro zapojení do akce navštivte web bombickaco2.cz a zaregistrujte se.

O bombičce CO2 LIMO BAR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bombička CO2 od značky LIMO BAR se řadí mezi nejbezpečnější na českém trhu. Splňuje přísné normy stanovené evropskou i českou legislativou, kupříkladu normu 2010/35EU. Její bezpečnost prokázaly rovněž testy německého sdružení TÜV. Detailní informace o bombičce LIMO BAR najdete na této stránce www.bombickaco2.cz. Bombička LIMO BAR je navíc plně kompatibilní s konkurenčními výrobníky s výjimkou výrobníku ETA.

Další články

Načítám