Hlavní obsah
Článek

Letošní vítězka České Miss Gabriela Franková (30) byla parádnicí už od malička. Rodačce z Brna to seklo i jako malé holčičce v plavkách, která na pláži ochotně pózovala do objektivu fotoaparátu. Už tehdy to byla rozená modelka, jíž se ani nesnilo, že si jednou odnese domů korunku královny krásy.

Gábina ostatně nikdy nepatřila mezi žádné pecivály. Od dětství tančila, hrála na klavír a věnovala se už zmíněnému modelingu. Aktivní přístup k životu zůstal missce, která studuje VŠE v Praze, dodnes.

„V létě ráda jezdím na kole, plavu a potápím se, v zimě lyžuji nebo jezdím na snowboardu. Mojí velkou zálibou je cestování. Baví mě poznávat odlišné kultury, způsob života místních lidí, exotická jídla a cizí jazyky,“ svěřila se ve svém medailonku v České Miss.

Sympatická kráska je momentálně stále zadaná. Missí nemoci zatím nepodlehla a žádný dramatický rozchod s dlouholetým přítelem se těsně po soutěži nekonal. Přítele si už přestěhovala do nového bytu, který dostala na rok pronajatý díky vítězství v soutěži. Uvidíme, jak jim to společně bude klapat za pár měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám