Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plastika prsou. Dnes již běžná věc, která tolik neudivuje. Avšak některé známé osobnosti ji stále tají, některé si na tom zase naopak vybudovali kariéru a některé osobnosti to berou tak, jak to přijde a nepotřebují kolem toho dělat ani zbytečný rozruch ani to urputně zapírat.

Prsa Simony Krainové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ty jsme mohli díky neposlušným šatům a k radosti novinářů zahlédnout možná častěji, než ve vlastním kalendáři. Přestože má modelka i ve čtyřiceti dokonalou postavu a po dvou dětech se za své poprsí nemusí stydět, přece jen si občas pomůže a "nadupe" dekolt vycpávkami. Do budoucna se ale plastiky nezříká. „Má oblíbená Klinika Yes Visage, pro kterou jsem fotila kampaň provádí kromě jiného i prsa. A protože kliniku znám, vím, že tam budu v péči nejlepších chirurgů. Mé tělo i obličej mě živí a až to bude třeba a se zemskou přitažlivostí se přestanu kamarádit úplně, nebudu na nic zbytečně čekat. Určitě si prsa nechám upravit. Nevím, proč by moje bradavky měly líbat zem,“ dodala se smíchem Simona.

Prsa moderně a bez zbytečných jizev

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„O zvětšení poprsí je na naší klinice veliký zájem. Využíváme moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je potřeba zvolit zkušeného chirurga. Navíc nejen prsa, ale všechny změny by měly působit velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoliv stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Miroslav Krejča. To ostatně potvrzuje mnoho spokojených klientů i z řad známých osobností. Mezi klienty kliniky patří například i Lucie Bílá, Alice Bendová, Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová či Petra Minářová.

98% nespokojených žen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A jak jsou na tom ostatní? Dle statistik jsou se svým vzhledem spokojena jen 2 procenta žen a 13 procent mužů. Plastickou operaci zvažuje třetina Čechů. A právě plastika prsou patří k druhému nejčastěji podstupovanému zákroku. Častější je už jen liposukce. Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově stejná prsa, ale ne každou takto příroda obdarovala. „Sebevědomí je jeden z hlavních důvodů plastických operací vůbec. Každý zákrok, který je na místě, zvyšuje sebevědomí. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává právě zvětšení prsou,“ potvrzuje MUDr. Krejča.

Nejčastější liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Liposukci Češi podstupují nejvíce a oblíbená je ta nejmodernější - Laserem asistovaná liposukce SlimLipo. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc po "vysátí" tuku sama vypne a přilne kůži zpět. Toto nám potvrdil i MUDr. Martin Paciorek: "Na rozdíl od jiných liposukcí klienti u SlimLipo nejvíce oceňují její rychlý ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ vysvětlil nám lékař Kliniky Yes Visage. SlimLipo vás navíc nevyřadí z normálního či pracovního života a lze tak snadno utajit. I tuto liposukci využilo mnoho známých osobností a dokonce i někteří muži. Bříško přiznal například Petr Kotvald nebo Michal David liposukci podbradku.

Prsa nebo třeba liposukce zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy nová prsa, hubenou postavu nebo třeba mladší tvář? Vyhrajte si svou proměnu od stejných profesionálů jako celebrity. Soutěžte o proměnu se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky. Soutěžte:

Další články

Načítám