Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poslední víc jak rok na ni na ulici pokřikují: „Gábino!“. Je totiž neuvěřitelně podobná vítězce České Miss 2013 Gabriele Kratochvílové (34). A situací, kdy si ji spletou, je tolik, že z toho má už skoro mindrák. Modelka Andrea Kabická, finalistka stejné soutěže před pěti lety, si nechala udělat snímky s kamarádkou Denisou Domanskou v šatech, v nichž šly na letošní finále. A i celý tým, který focení zajišťoval, si dodnes není jistý, zda nešlo opravdu o Gábinu!

„Možná to byla Gábina. Nikdo z nás nevěděl,“ směje se fotograf Tomáš Valenta. Vizážistka Andreu napudrovala tak, že ještě víc podtrhla její podobu s vítězkou Miss. Kabická sama přitom myslí, že jí vůbec není podobná, tedy až na krátké vlasy. Přitom má i stejné rysy obličeje.

„Nikdy mi nepřišlo, že jsme si podobné,“ prozradila před časem. Focení se zúčastnila i její nerozlučná kámoška Denisa Domanská (32), s níž ve dvojičce chodí snad i na toaletu, takže ani zde nemohla chybět. A obě dvě mladé dámy se pochlubily opravdu nádhernými róbami.

Reklama

Další články

Načítám