Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O mimořádné útlosti této herečky se toho napsalo již mnoho, však také v minulosti musela několikrát vyvracet zvěsti o údajné anorexii. Aktuálně velmi módní šaty od Chanelu ale právě štíhlý pas dovedou svým střihem dokonale podtrhnout a kráska z Pirátů z Karibiku a Lásky nebeské, jež má v pase pouhých 58 centimetrů, si je oblíbila. Líbí se vám tento nový trend na Keiře Knightley (39)?

Na sobotní závěrečný večírek filmového festivalu Tribeca v New Yorku Kiera již potřetí zvolila model podobného střihu od německého návrháře Karla Lagerfelda, který je hlavním designérem Chanelu.

Poprvé se tak stalo začátkem března, kdy 170 centimetrů vysoká herečka sáhla po černobílé variaci na přehlídku zmiňované značky. Následně pak smetanovou verzi oblékla nedávno na festivalu při premiérovém promítání jejího posledního filmu Begin Again a naposledy romanticky vyšívanou róbu na večeři uzavírající celý festival.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám