Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nikdo by to do něj neřekl. Na všechny kolem v salónu Pityho z VyVolených, kde pracoval, se usmíval a hýřil dobrou náladou. Přesto se pedikér a bývalý pornoherec Milan M. (†29), jehož stinná minulost je s prášky, alkoholem a rozchodem jednou z příčin víkendové sebevraždy v přímém přenosu, utápěl v depresích. Slavné tváře na něj vzpomínají v slzách!

V „kosmeťáku“ mladík, jenž si pornem vydělal 11 miliónů, které ale do koruny prošustroval, pracoval poměrně krátce a Kateřina Kristelová byla jeho vůbec první zákaznicí.

„Milanova smrt mnou totálně otřásla. Rozdýchávám to doteď. Pro mě byl roztomilým bláznem. Jsem si jistá, že si život vzít nechtěl, že šlo o zkrat. On totiž uměl žít a takové lidi miluju. A jeho statusy na sociální síti, na kterých hrozil sebevraždou, jsem stejně jako ostatní nebrala vážně, považovala jsem je za jeho exhibici. Dám si na něj panáka, nebo klidně celou láhev,“ smutní Kateřina.

Nohy mu do péče svěřila i bývalá manželka Richarda Genzera Linda Finková. „Byl to pěkný, mladý a veselý kluk, u kterého by mě ani náhodou nenapadlo, že má tyhle sklony. Bylo to fakt překvapení. Vůbec nedával najevo, že má nějaké potíže, naopak. O to víc se musel uvnitř trápit,“ svěřila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám