Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Šonková, která je podle některých podobná Miss World Taťáně Kuchařové, se po dlouhé době objevila na módním mole. A navíc o hodně štíhlejší. Přestala jíst maso a přidala pohyb.

"Modelingu se od Miss věnuji stále, mám teď zajímavé nabídky, za které jsem ráda, ale beru je spíš jako hezký přivýdělek a zábavu. Neumím žít stereotypně, a tak se věnuji práci kadeřnice a líčení, které mě moc baví, jako vše kolem módy a vizáže. Do toho přehlídky a focení a občas pořádám menší charitativní akce. Nenudím se," řekla Super.cz Šonková.

A jaký je její recept na štíhlou postavu, kterou se nyní pyšní? "Od mládí mám ženskou postavu, a tak číslo 34 jako světové modelky mít asi nikdy nebudu. Jsem zavislá na sladkém, ale za poslední roky se mi postava změnila díky změně jídelníčku. Přestala jsem jíst maso a začala jsem se více zajímat o zdravou stravu a zdravý životní styl," upřesnila modelka, která je již rok a půl šťastně zadaná.

"Mám sportovně založeného a akčního přítele, takže spolu dost sportujeme a jsme stále v nějakém pohybu. Miluju běh, fitness a začala jsem teď i tancovat. Některé tréninky jsou celkem fuška, tak tam nějaké ty špíčky také spálím. U mě totiž platí, že láska prochází žaludkem," dodala Šonková, která s přítelem vyráží v létě na tři měsíce do zahraničí. "Těším se kvůli novým zkušenostem a jazykům," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám