Hlavní obsah
Článek

Modelka Jitka Válková (32) byla jednou z hvězd galavečera Souboj nevěst. Ona sama se měla letos také vdávat. Místo svatby ale přišel rozchod. Po pětiletém vztahu se rozešla s přítelem Mirkem Ciprou.

"Smutná jsem se při pohledu na holky necítila. Udělala jsem vážné rozhodnutí, ale jsem spokojená," řekla Super.cz Jitka, která se před dvěma týdny od Mirka odstěhovala a pronajala si s kamarádkou byt v blízkosti pražské Ladronky.

"Makám na sobě, každý den cvičím, chodím ven s přáteli, do toho zpívám a moderuji, cítím se skvěle. Mám zase takový elán, přestože to bylo s Mírou krásné, tak ale v sobě objevuji teď něco víc. Bydlím v malém bytečku se spolubydlící, zhruba stejně starou, a skvěle si rozumíme. Vše jsem změnila. I styl oblékání. Cítím pozitivní energii," vysvětluje Jitka.

Jitka si udržuje dokonalou postavu a své vypracované bříško ukázala v krátkém topu. „Každý den běhám sedm kilometrů, ale potkávám ve fitku Terku Chlebovskou a ta jich dává patnáct. Nechci být vychrtlá, snažím se nabírat svaly, takže před běháním posiluju,“ dodala veganka Válková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám