Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) měla hodně zajímavý večer. O předminulém víkendu byla totiž patronkou soutěže Souboj nevěst a musela na to být i patřičně oblečená. Zjistila ovšem, že jí přivezli příliš malé šaty, dokonce hned několikery, a tak musela na poslední chvíli do salonu pro jiné. A ani ty nebyly ideální.

„Přivezli mi ze salónu šaty a nesedly mi. Jeli pro další dvoje a zase nic. To už bylo hodinu a půl do začátku a bylo jasné, že musím vyrazit do toho salónu,“ líčila moderátorka trable. „V rychlosti jsem si nějaké zkusila, nemohla jsem v nich dýchat a byly mi dlouhé, ale vzala jsem je," popsala Monika.

"V půlce cesty nás navíc chytl slejvák. Já byla učesaná a nalíčená, tak jsme vlezly pod stříšku a pršet nepřestávalo,“ dodala s tím, že pro přesun na místo akce musela vzít zavděk bundou produkční, kterou si držela nad hlavou, aby se jí nezničil make-up ani účes.

Vše nakonec dobře dopadlo, pánové byli naopak nadšení, že v těsných šatech více vynikly Moničiny vnady, které si kvůli dýchání musela posunout trochu výš než obvykle. Zato ona se těšila, až se převlékne a konečně se bude moci z plna hrdla nadechnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám