Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do kin přichází další český film, jmenuje se Hany a má být jakousi generační výpovědí o společnosti, jíž život protéká mezi prsty. Autoři většinou svěřili role, které zobrazují příslušníky současné mládeže i jejich matek a otců, méně známým hercům.

Výjimkou je několik postav, mezi nimiž nás zaujaly dívky, které hrají třicátnice, Hana Vagnerová (41) a její o deset let starší kolegyně Jitka Schneiderová (51). A musíme říct, že přestože už Jitka v březnu oslavila jednačtyřicáté narozeniny, pořád si ještě může dovolit hrát mnohem mladší ženu.

„Musím přiznat, že jsem tak trochu hrála sama sebe. Samozřejmě v určité době. Rozhodně to, co se na plátně děje, není fikce a film určitě daleko od skutečnosti není. Také jsem si prožila určité období srovnatelné s jízdou na horské dráze, ale to asi každý. Jen si to někteří nedokáží přiznat,“ uvedla Hana Vagnerová. „Co jsme prožívaly je autentické. Ten film je netradiční a tak trochu působí i jako experiment. Podle mě zdařilý, ostatně uvidíte sami,“ doplnila Schneiderová.

Reklama

Další články

Načítám