Hlavní obsah
Článek

I když tvrdí, že příprava legendárního muzikálu Fantom opery mu zabírá veškerý čas, umí si producent František Janeček (79) také udělat volný večer a jít se bavit. Hlavně ovšem kvůli svojí partnerce Tereza Mátlové (48). V jeden týden jsme ho tak na společenské akci potkali hned dvakrát.

"Je to zcela výjimečné. Já opravdu nejsem pravidelným návštěvníkem společenských akcí. Byl jsem na muzikálové premiéře a teď na plese, což ovšem nebylo z mé hlavy, ale vymyslela to partnerka a postavila mne před hotovou věc," vysvětloval.

"Na Fantoma se mne snad ani neptejte. Jen když na něj pomyslím, hrnou se mi do hlavy technologie, kulisy, dekorace a kostýmy. Je to neuvěřitelně náročné," vysvětloval Janeček.

Nás zajímalo, že když musí jeho zpěvačky z Fantoma opery trávit hodiny na baletním sále ještě před oficiálními zkouškami muzikálu, který bude mít premiéru 13. září, hodí si on na sále s partnerkou bůčkem.

"To proboha ne. Já jsem tančil naposledy před třiceti, možná i pětatřiceti lety. Rozhodně se nechystám na parket. Jsem tady jen jako doprovod své partnerky. Jistě se najde s mnoho odborníků a dobrovolníků, kteří se toho rádi ujmou, já se jen podívám. Tančím pouze a výhradně s Fantomem," smál se producent.

Reklama

Další články

Načítám