Hlavní obsah
Článek

Velký blondýn s černou botou Pierre Richard trávil poslední tři dny v Praze, kde měl jako vinař naplánovanou spoustu aktivit týkajících se vína. Ovšem když se naskytla volná chvilka, vyrazil na soukromou procházku.

My jsme ho zastihli v pátek dopoledne ve Valdštejnské zahradě, prošel se ale i po Malé Straně nebo po Karlově mostě. „Prahu miluju, jsem tady snad už posedmé nebo poosmé. Je to jedno z mých tří nejoblíbenějších měst na světě. Líbí se mi i v Petrohradu a samozřejmě v Paříži, ale Praha už se pomalu začíná dostávat na první místo,“ prozradil s úsměvem milovník červeného a růžového vína.

Známý francouzský herec si užíval pohodu i díky krásnému počasí a tomu, že jej přes množství turistů v centru moc lidí nepoznalo. Ale když už ho někdo identifikoval, stálo to za to. Na Malostranském náměstí si na něj lidé z auta přímo zatroubili s nachystanými foťáky, turisté na něj nenápadně mířili své aparáty při focení památek, a na Karlově mostě se na něj nadšeně vrhla postarší fanynka. Pierre však bral vše s humorem a téměř celou dobu bavil společnost přátel, kteří jej doprovázeli. Na to, že mu bude brzy osmdesát let, je to neuvěřitelně čilý muž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám