Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jen několik dnů zbývá do konce jarní slevové akce e-shopu MT-nábytek.cz. Vybírejte z tisíců kusů kvalitního nábytku a bytových doplňků a ušetřete při nákupu 26, 35 i 40 % z ceny! Veškeré zboží vám navíc v rekordním čase dovezeme vlastní dopravou a na přání i smontujeme. Sečteno a podtrženo, právě teď máte tu nejlepší příležitost vybavit své venkovní posezení za bezkonkurenčně nejnižší ceny.

Zahrádkáři pozor - ta nejlepší úroda vyroste ve fóliovníku za super cenu. Ušetříte tak hned dvakrát!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nač utrácet spousty peněz za zeleninu, když si ji můžete vypěstovat sami. Díky důmyslnému fóliovníku Remus o velikosti 3 x 4,5 metru a výšce 2 metry budete mít zdravé a chutné potraviny vždy čerstvé a po ruce. Jeho základem je stabilní pozinkovaná konstrukce potažená pevnou fólií, nepropouštějící škodlivé UV záření. Teplotu uvnitř řídíte pomocí bočních větracích okének, vchod se dá zavřít dvěma zipy i zamknout. Využijte mimořádné nabídky a pořiďte si velký fóliovník za skoro polovinu běžné ceny!

Luxusní venkovní posezení do zahrady nyní o 35 % levněji! Užívejte si pohodlí na čerstvém vzduchu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Relaxaci na zahradě se nic nevyrovná. Se zahradní sestavou Bowen, kterou jsme pro vás zlevnili o 35 %, teď můžete venku odpočívat opravdu komfortně. K prostornému stolu s deskou z tvrzeného skla se vejde 6 lidí, sedících na židlích vypletených kvalitním technoratanem. Ten vyniká svou stálobarevností a odolností vůči rozmarům počasí. Konstrukce nábytku je z hliníku, takže se dá velmi snadno přenášet. Dopřejte si pohodlné zahradní posezení pro sebe i své přátele za cenu, která se nebude opakovat!

Stylová klasika za neskutečné peníze! Dřevěný stůl a židle udělají parádu na dvorku i na balkóně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete jíst i odpočívat na čerstvém vzduchu? Tak chyťte příležitost za pačesy a pořiďte si zahradní stůl se čtyřmi židlemi Kirk. Praktický nábytek na zahradu, terasu i balkón pro vás teď máme o téměř 40 % levněji, za nejnižší cenu na trhu. Pohodlné židle jsou stejně jako osmihranný stůl vyrobené z odolného akátového dřeva a pro ještě větší komfort při sezení se dají nastavit do 6 různých poloh. Nábytek je možné také velmi rychle rozložit a složit. Tak neváhejte, takhle levný bude už jen pár dní!

Blýskněte se atraktivním kovovým nábytkem. Hit venkovních restaurací teď můžete mít se super slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ušetřete více než 5000 korun při nákupu moderního nábytku do zahrady i venkovní restaurace! Kovovou sestavou Kyler za mimořádně nízkou cenu ohromíte všechny vaše hosty. Prvotřídně provedená lakovaná hliníková konstrukce i výplet křesel z polyethylenu vás potěší svým komfortem, stejně jako velký obdélníkový stůl s deskou z pískovaného skla. Křesla se dají skládat do sebe a štosovat, nábytek je odolný vůči vlivům počasí a snadno se udržuje. Ale pospěšte si, v akci ho máme už jen do konce dubna!

Nebojte se sluníčka. Vystavte tělo jeho paprskům na dřevěném zahradním lehátku za bezvadnou cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi se opalujete a odpočíváte na sluníčku? Nejlepším místem pro takovou relaxaci je dřevěné zahradní lehátko Kirk 2 s nastavitelnou polohou opěradla. Díky mimořádné jarní akci e-shopu MT-nábytek teď ušetříte při jeho nákupu více než 1 700 korun, což je nabídka, jakou nikde jinde nenajdete. Lehátko z akátového dřeva má dvě kolečka pro snadnou manipulaci i praktický pultík na odložení sklenice s nápojem. Nepromeškejte slevu, která platí už jen pár dnů, a potěšte se skvělým venkovním lehátkem!

Další články

Načítám