Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři nejúspěšnější účastnice letošního ročníku České Miss mají za sebou své první společné focení v ateliéru. Krásky Gabrielu Frankovou (30), Terezu Skoumalovou a Nikolu Buranskou (31) zvěčnil fotograf Jan Tůma. Vedle seriózních fotografií, které budou dívky doprovázet i při účasti na světových soutěžích, vznikla o dost „odvázanější“ kolekce, kterou autor pojmenoval Šťastná desítka.

Fotograf se nechal inspirovat tím, že diváci jako desátou Českou Miss zvolili Gabrielu Frankovou, která soutěžila právě s číslem deset. Desítku, která se pro Gabrielu stala šťastnou, si v jeho foto story půvabná vítězka vystřílela. Na některých záběrech může Gábina připomínat sexy Bond Girl, na jiných zase oběť vyznavače bondáže.

„Po mnohahodinovém oficiálním focení s korunkami holky rády opustily seriózní styling Miss, chopily se růžových rekvizit a pustily se s takovou chutí do bláznivých hereckých akcí, že naprosto zapomněly na únavu z celodenního pózování. Oči jim při tom svítily jak malým dětem, když dostanou nové hračky,“ uvedl fotograf.

Reklama

Další články

Načítám