Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Lucie Šilhánové se bouří. Leoš Mareš (47) s Patrikem Hezuckým vyzvali fanoušky své dnes již bývalé kolegyně, aby přišli dnes v osm hodin ráno demonstrovat a vyburcovat vedení rádia Evropa 2, aby Lucii vrátilo do vysílání.

Šilhánová v úterý z rádia dostala padáka. Prý byla pro pořad moc stará. Paradoxně byla nejmladší z týmu. Mareš a Hezucký se ale začali bouřit. Nejenže se snažili přesvědčit vedení, ale také svolali demonstraci. Několik fanoušků dnes dorazilo před budovu rádia na Praze 2.

Mezi demonstranty nakonec dorazili i Mareš s Hezuckým a samozřejmě s Šilhánovou a měli k nim krátký proslov.

"Je mi to strašně líto. A brečela jsem i z toho důvodu, že z toho, co se tady dělo, ať už to byli fanoušci nebo kluci, jak bojovali, tak jsem samozřejmě byla dojatá," řekla Lucie, která si o sobě nemyslí, že je stará, což byl prý důvod, proč musela po deseti letech rádio opustit.

"Já si myslím, že jsem naopak v nejlepším věku," dodala Lucka, která se o živobytí bát nemusí. Okamžitě po padáku z Evropy 2 sáhla po moderátorce televize Prima. Šilhánová bude novou posilou Diváckých zpráv. Nakonec si tak ještě polepšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám