Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po ne zrovna šťastném životním období se na ni konečně usmálo štěstí. Naše nejvnadnější operní diva Andrea Kalivodová prožila dva dlouhodobé vztahy, první s režisérem a hercem Ondřejem Kepkou, další s mladičkým synkem vlivného podnikatele Filipem. Až se konečně našel ten pravý, podnikatel Radek.

S ním už loni Andrea otěhotněla, ale v listopadu přišla rána z čistého nebe. Potratila. "Doktoři mi nedokázali říct proč. Ale stává se to prý každé čtvrté ženě. Tak jsem se snažila nepropadnout depresím a žít stále naplno. A vyplatilo se. Teď jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství a miminko se vyvíjí naprosto v pořádku," je nadšená Andrea.

"Cítím se skvěle, dokonce mám pocit, že mi to daleko lépe zpívá, už se těším na 8. května, kdy budu zpívat čarodějnici v Rusalce," rozplývala se. "Jen mám takové zvláštní chutě, a když si to jídlo, po němž toužím, dám, chce tělo opustit snad rychleji, než jsem ho stihla sníst," smála se.

Co se svatby týče, rozhodně by ji chtěla zvládnout do narození potomka. "Svatbu jsme plánovali, vymýšleli jsme různá exotická místa, ale nakonec budeme rádi, když to zvládneme doma v Břežanech," dodala s tím, že dlouhou mateřskou dovolenou určitě neplánuje.

"Dokončím sezónu a už na leden mám naplánované natáčení nové desky. Ale mám takového partnera, jemuž věřím, že se dokážeme domluvit. A taky mi poradí. Sám má už dvě skoro dospělé děti, je jim třiadvacet a sedmnáct, a já se od něj nechám ráda poučit. Vždyť jsem ještě nedávno putovala životem jen jako operním snem," uzavřela Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám