Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Keat Rhodes z Fredericku v Ohiu vypadá jako spousta jiných devítiletých dívek, jenže ve skutečnosti se narodila jako chlapec. Už v sedmi letech jí byla diagnostikována porucha pohlavní identity a od té doby začala její cesta za přeměnou v dívku. Celou dobu za ní přitom stáli její rodiče Emily a Clint LeVanovi a po všech směrech svou adoptivní dceru podporovali.

Než bude přeměna dokonalá, chce to čas. Keat bude muset ještě několik let podstupovat hormonální léčbu a nakonec bude následovat i operativní zákrok.

Přestože Keat nyní konečně vypadá v šatech a s dlouhými loknami šťastně, její rodiče museli bojovat s nepřijetím a odsuzováním ze strany ostatních rodičů. Dokonce proti nim byla na Facebooku vytvořena kampaň, kde byli obviněni z násilí na dítěti tím, že se snaží ze syna udělat panenku Barbie. Na nelibost okolí ale už prý LeVanovi nehledí a soustředí se pouze na šťastnou tvář svého dítěte.

Reklama

Další články

Načítám