Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzský herec Pierre Richard opět navštívil Prahu. Přiletěl včera v dopoledních hodinách a zdrží se zde do pátku. Přiletěl kvůli nadaci Krása pomoci, kterou se rozhodl podpořit, a také veletrhu vín. Pierre má rozlehlé vinařství a vyváží vína do celého světa.

"Poprvé jsem do Prahy přijel před dvaceti lety. Natáčel jsem film Bez rodiny na hranicích mezi Českou republikou a Slovenskem. Od té doby sem jezdím pravidelně. Letos je to moje osmá návštěva," řekl Super.cz v exkluzivním rozhovoru.

Tentokrát do Čech přiletěl bez své manželky, bývalé brazilské modelky Ceyly Lacerda. "Manželka už tady se mnou byla, tuším, třikrát. Jednou jsem tady točil dva měsíce, tak tu se mnou měsíc žila. Tentokrát jsem v Praze bez ní," upřesnil Richard.

Milovník vína Richard lásku k vínu svoji manželku nenaučil. "Moje žena alkohol skoro vůbec nepije. Pije trošičku šampaňské, ale po dvou skleničkách už říká, že se jí točí hlava," usmíval se.

Zkoušel jí dát lekci, ale nevyšlo to. "Nechal jsem ji ochutnat opravdu dobrá vína, ale nechutnají jí. Občas si dá čokoládu s trochou alkoholu. Po třetí skleničce ale už nemůže," směje se herec, jenž letos v srpnu oslaví 80. narozeniny.

"Čím jsem starší, tím méně to slavím. Moje manželka to ale slaví, vždycky mi dělá oslavu. Je nás obvykle tak 25, loni už nás bylo jen 12, tak to bylo lepší. Jsme u nás na vinařství, tak se samozřejmě pije mé víno. Je ale jasné, že jsem nyní méně spokojený se svými narozeninami než před čtyřiceti lety," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám