Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka prince Charlese, vévodkyně z Cornwallu Camilla (66), včera tragicky přišla o svého mladšího bratra Marka Shanda, který ve dvaašedesáti letech zemřel po pádu na zem před Gramercy Park Hotelem v New Yorku. V nemocnici Bellevue podlehl na následky poranění hlavy. O smutné události se William (41) s Kate (42) dozvěděli během návštěvy Canberry, kde rovněž Camille vyjádřili smutek nad její ztrátou a v prohlášení jí kondolovali.

Podle policie došlo k pádu tak, že Shand vrazil do otočných vchodových dveří hotelu poté, co si odskočil ven na cigaretu. Přitom upadl na zem tak nešťastně, že si narazil hlavu, a o dvanáct hodin později zraněním podlehl.

William s Kate i přes tragickou událost absolvovali závěrečný program jejich oficiální cesty po Austrálii. Navštívili Národní arboretum v Canbeře a setkali se rovněž s tříletou Wilhelminou, pro kterou bylo setkání s Kate velkým snem, protože podle slov její matky Keeley Dreghorn zbožňuje princezny. Holčička vévodkyni stydlivě předala pugét květin a na oplátku se od ní dočkala pochvaly jejích květinových šatiček.

Reklama

Další články

Načítám