Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si loni v lednu anglická modelka proslulá ze stránek pánských časopisů Katie Price (45) po několikatýdenním randění nečekaně vzala na Bahamách striptéra Kierana Haylera, všichni si ťukali na čelo. Jenže ani po více než roce manželství jejich rychle vzplanuté city neochladly a oni spolu vrkají jako na začátku. Soudě alespoň podle snímků z jejich dovolené na Kapverdách je jejich vztah jako nebe bez mráčku.

Dvojice si přitom během krátkého svazku loni v srpnu prožila těžké chvíle po narození jejich syna Jetta. Chlapce musela Katie porodit téměř dva měsíce před řádným termínem v zahraničí kvůli infekci. Děťátko pak strávilo několik týdnů v inkubátoru a trpělo dýchacími potížemi.

Katie o sobě nyní dala po delší době opět vědět, když poslala na Twitter několik snímků ze snové rodinné dovolené. Se svým o devět let mladším mužem a dětmi u moře okupují luxusní plážový přístřešek s růžovobílými nebesy, s nimiž se pár neváhal barevně sladit. K tomu květiny a sklenka šampaňského a dokonalá idylka je na světě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám