Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Minerály a léčivé kameny jsou opravdu účinné tehdy, když si vyberete ten správný pro své znamení. Přijďte navštívit Svět minerálů a využijte probíhající akci - za facebookový status, nebo odkaz na Svět minerálů, který ukážete na pokladně, získáte dodatečnou slevu 20 % na celý nákup, nebo slevu 33 % na nákup v eshopu. Prodejny jsou v Praze 6, Drnovská 36; nebo v Ústí nad Labem, Pražská 62/116.

Angelit se stane andělem pro raky, panny, lvy a berany

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak jeho název napovídá, dokáže prý zprostředkovat kontakt s anděly. Používají ho hlavně léčitelé, ale díky jeho schopnosti čelit krutosti se bude hodit i vám. Zajistí ochranu vašeho těla, když ho budete nosit pořád při sobě. Dokáže si poradit se záněty a utišovat bolest ze spálenin. Taky vypudí z vašeho těla vše špatné, takže zajistí rovnováhu všech jeho tekutin. Malé placičky, které se hodí ideálně do kapsy, můžete koupit jen za 29 korun.

Jaspis - kámen, který přináší oporu blížencům, lvům a kozorohům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je znám jako poskytovatel opory a pomoci ve stresu, ale často se po něm lidé pídí proto, že dokáže prodlužovat sexuální rozkoš. Nejvíc ho ale oceníte během dlouhých nemocí a pobytů v nemocnici, kdy dodá vašemu tělu energii. Dokáže udržovat rovnováhu minerálních látek v těle, ale i rovnováhu duševní. Výborný je na podporu trávení a seženete ho v mnoha barevných variantách. Například ve tvaru srdce s krásnými barevnými motivy za akční cenu 99 Kč.

Citrín - sluneční kámen, který se hodí pro býka, raka, lva, ryby, vodnáře a váhy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy bývá nazýván slunečním kamenem pro svou nádhernou žlutou barvu, ale taky proto, že v sobě uchovává energii slunce. Jako kámen hojnosti k sobě dokáže přilákat bohatství a prosperitu. Je výborný při překonávání depresí, obav a fobií a přívěsky s ním jsou známé tím, že řeší problémy s vyjadřováním myšlenek. Při léčbě těla se používá na problémy při menstruaci, dokáže čistit pleť a posiluje imunitu. Náhrdelník s citrínem a dalšími čtyřmi silnými kameny můžete koupit za akčních 420 Kč!

Akvamarín je kamenem dodávajícím odvahu beranům a štírům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento kámen působí zejména na citlivé lidi. Dokáže potlačovat jejich stres z náročné práce a uklidnit jejich mysl v době největšího náporu na nervy. Kdysi se věřilo, že dokáže chránit před mocnostmi temnot. Umí dobře léčit bolest v krku a taky se hodí pro lidi s problémy se štítnou žlázou. Taky uklidňuje bouřlivé reakce imunitního systému a posiluje činnost orgánů. Dřív ho nosili námořníci jako talisman proti utonutí a vy si můžete koupit náhrdelník z akvamarínu se slevou za 199 Kč!

Bronzit se hodí pro laskavé berany, býky, váhy, střelce a vodnáře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy se prodává jako kouzelný ochránce, ale bude vás chránit především před sebou sama. Vyvolává totiž naprostý klid u lidí, kteří mají problém se zastavit. Pomůže vám přizpůsobit se nepříjemným situacím a vnese do vašeho života stabilitu. Tělu pomůže zejména při kožních onemocněních a křečích. Ženy ocení, že dokáže zpomalit stárnutí pleti a taky zmírnit bolesti. Zajímavý přívěsek na krk si můžete vyrobit z bronzitového donutu, který stojí jen 69 Kč!

Další články

Načítám