Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Lupitě Nyong‘o se plní nejtajnější sny. Od obyčejné dívky z Mexika vyrůstající v Keni se zařadila mezi hollywoodskou smetánku. Od amerických filmových akademiků získala nejcennější ocenění Oscara a aktuálně se může pochlubit i prvenstvím, na které nedosáhla řada slavných sexsymbolů. Časopis People ji tituloval nejkrásnější ženou světa. Může si někdo v jednatřiceti přát víc?

Držitelka Oscara za vedlejší ženskou roli ve snímku 12 let v řetězech ke svému poslednímu úspěchu uvedla: „Je to tak vzrušující a opravdu obrovský kompliment. Moje matka mi vždy říkala, že jsem krásná, a teď jí konečně mohu věřit.“

Nyong’o se narodila v Mexico City, ale s rodinou se v dětství přestěhovala do Keni, kde její otec pracoval na ministerstvu zdravotnictví. Později se s rodiči dostala do New Yorku.

Před svým oscarovým úspěchem si zahrála v seriálu Shuga a letos zazářila s Liamem Neesonem a Julianne Moore v thrilleru NON-STOP.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám