Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se už víc jak rok rozvádí s Janem Horsákem, se kterým má dceru Elišku, a stále není svobodnou ženou. Jak je to možné? "Už jsem několikrát volala na soud, a stále mi říkají, že mi pošlou ten poslední papír. Doufám, že už se to chýlí ke konci. Chtěla bych už mít zpátky své jméno," řekla Super.cz Míša a dodala, že dceři zůstane jméno Horsáková.

Podle našich informací bydlí Honza v domě, jehož hypotéku platí Míša, a na dceru neplatí výživné. Co je na tom pravdy? "Dům je k prodeji, máme nějaké zájemce, ale stále čekáme. Co se týče hypotéky, tu platím já. A co se týče bydlení, tak tam bydlí Honza. Do té doby, než se to prodá, mám smůlu," říká Nosková, která musí platit i veškeré výdaje na dceru.

"Není to tak, že by se o Elišku vysloveně nestaral. Bere si ji jednou za čtrnáct dní na dva dny. Má vyměřené peníze, které na ni má posílat," upřesňuje zpěvačka.

Znamená to tedy, že alimenty opravdu posílá? "Má posílat," dodala s ironickým úsměvem Míša. Vše ale prý skvěle zvládá. V posledním roce se jí daří. Má hodně vystoupení, a také dostává jednu roli v muzikálu za druhou. "Dítě je nákladné, ale daří se mi. V létě se bude hrát Noc na Karlštejně, v září mě čeká premiéra Sněhové královny a v prosinci Mamma Mia. Je toho hodně," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám